Samen een dagje weg in Roosendaal

Samen er even tussenuit

Een ontspannen dagje uit of een romantisch tripje voor twee? In Roosendaal is genoeg te doen om je een of meerdere dagen perfect te vermaken!

Een ontspannen dagje uit of een romantisch tripje voor twee: Roosendaal nodigt je uit! Geniet van een heerlijke dag weg waarbij de fiets het ideale vervoermiddel is voor jouw ontdekkingstocht.

 

Fietsend langs kreken en beken

Begin de dag met een lekkere bak koffie op een van de gezellige terrassen op de (oude) Markt en maak je vervolgens klaar voor een heerlijke fietsroute! In het centrum van Roosendaal starten talrijke prachtige routes. Kies bijvoorbeeld voor de Kreken & Beken route Zuid (38 km) en maak een mooie tocht door de groene omgeving van Wouw, Wouwse Plantage en Nispen. Onderweg passeer je zelfs nog even de grens met onze zuiderburen, nog meer vakantiegevoel! Om even bij te komen kies je een fijn plekje om bijvoorbeeld even te lunchen; langs de route vind je meerdere plekken voor een stevige lunch of koffie met wat lekkers.

Aan tafel

Weer terug in Roosendaal is het tijd om lekker aan te schuiven voor een heerlijk diner. Bij Bistro Cannelle ben je dan zeker aan het goede adres! Een smaakvol visgerecht of malse tournedos, op de kaart staat voor elk wat wils. Op het terras geniet je van de levendigheid van de stad, een gezellige afsluiting van de dag! 

Verblijf je in de buurt van het dorpje Wouw? Dan is Restaurant Mijn Keuken een absolute must! Dit met een Michelinster bekroonde restaurant is te vinden aan de voet van de grote Lambertus kerk, in het voormalig gemeentehuis.

Toch liever iets anders? In Roosendaal en omgeving zijn genoeg restaurants te vinden.

Verblijf je langer in Roosendaal? Bekijk ook onze tips voor een weekendje weg!

Tips

  • Parkeer je auto in een van de parkeergarages in het centrum van Roosendaal. Zo staat je auto veilig terwijl jij met de fiets op pad gaat! Parkeergarage Biggelaar en Parkeergarage Nieuwe Markt zijn 24/7 geopend, zo hoef je niet op de klok te letten. Ben je met het OV? Huur dan een fiets, zo kun je alsnog op de fiets de omgeving verkennen.
  • De fietsroutes starten vanaf de Markt in Roosendaal. Uiteraard kun je ook op een ander punt langs de route starten! Gebruik dan het gezellige centrum van Roosendaal als tussenstop.
  • In het centrum van Roosendaal bevinden zich tal van leuke restaurants. Bekijk het volledige overzicht

Ook leuk om te doen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.