Parkeren in Roosendaal

Met de auto

Wil je een bezoek brengen aan Roosendaal en ben je benieuwd waar je kunt parkeren? Op deze pagina vind je alle informatie. 

Roosendaal is door haar ligging aan de snelwegen A17 en A58 met de auto goed bereikbaar. In een groot deel van het centrum en in de meeste wijken rondom het centrum geldt betaald parkeren. De tijden en tarieven verschillen per locatie. Op de website van Parkeer Beheer Roosendaal en op de parkeerautomaten op straat vind je alle informatie hierover.

Voordelig parkeren op zondag

In Roosendaal zijn de meeste winkels in het centrum op zondag open tussen 12:00 en 17:00 uur. In de parkeergarages Roselaar, Mill Hill en Liga kun je die dag van 11:15 uur tot 18:00 uur parkeren met een maximum tarief van €2. Wil je langer in de stad blijven om een hapje te eten of wat te gaan drinken? Parkeer dan in de parkeergarages Nieuwe Markt of Biggelaar, daar kun je van 08:00 uur tot 24:00 uur terecht.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.