Samen erop uit in Roosendaal en omgeving

Roosendaal nodigt je uit!

Even zonder drukte en écht tijd hebben voor elkaar, om samen niewe dingen te ontdekken en mooie herinneringen te maken. Dat doe je deze zomer in Roosendaal!

West-Brabant is de fietsregio bij uitstek. Het landschap vraagt er om per fiets ontdekt te worden. Fiets door polders, bossen en over dijken langs rivieren en kanalen of over prachtige uitgestrekte heides langs de Belgische grens. Met maar liefst 25 fiets- en 15 wandelroutes is Roosendaal met recht het fietshart van West-Brabant te noemen. Geniet van de prachtige en afwisselende omgeving, maar vergeet ook zeker niet om af te stappen om de gastvrijheid te ervaren, bijzondere historie te ontdekken en natuurlijk om de lekkerste gerechten en lokale bieren te proeven. Roosendaal nodigt je uit!

Activiteiten en tips

Overnachten

Of je nu op zoek bent naar een sfeervol hotel op loopafstand van het centrum, een knusse B&B waar vandaan je zo overal naartoe fietst of een camping midden in de natuur: in Roosendaal en haar dorpen Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Nispen en Moerstraten kun je overnachten op de manier die bij jou past en die aansluit bij jouw type bezoek.

Alle mogelijkheden
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.