Bezoek de Roosendaalse binnenstad

Altijd verrassend

Shoppen in Roosendaal? Of een lekker terrasje pakken? In de Roosendaalse Binnenstad kan het allebei. In het verrassende winkelhart van de stad barst het van de mooie speciaalzaken, gezellige horecagelegenheden en unieke fashion stores. Kom langs en laat je verrassen!

In de binnenstad van Roosendaal vind je meer dan 280 winkels. Dat je aan het eind van de dag niet met lege handen naar huis gaat is zeker, want er is echt voor ieder wat wils. Van overdekte winkelcentra tot de mooiste boetiekjes en oude winkelstraten. Of je nu op zoek bent naar een paar hippe sneakers, benodigdheden voor de zomerse barbecue of een stijlvol pak voor een speciale gelegenheid, in de binnenstad scoor je altijd! 

En ben je dat shoppen beu? Of wil je gewoon een gezellige middag of avond beleven? Kies dan voor de Roosendaalse horecagelegenheden in de binnenstad. Romantisch diner, snelle lunch of heerlijk borrelen? Zeker weten dat er voor jou iets tussen zit. We zien je graag, in de Roosendaalse binnenstad!

Verrassend Veel

Welkom in onze binnenstad, waar elke hoek en elk moment een aangename verrassing biedt. Hier komt alles samen: shoppen, eten, cultuur en een overvloed aan activiteiten.

Onze binnenstad leeft en ademt gastvrijheid. Van de vriendelijke glimlach van lokale winkeliers tot de warmte van de cafés waar je altijd welkom bent, voel je je hier meteen thuis. Hier is altijd iets te doen, en we verwelkomen je met open armen!

Namens de ondernemers uit de binnenstad bieden we het magazine Verrassend Veel aan. Verrassend Veel beleving en Verrassend Veel voordeel.

Heb jij het magazine nog niet? Haal hem dan gauw bij VVV Winkel van Roosendaal! 

Na het shoppen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.