Wielerzomer in Roosendaal

Wielerplezier

Deze zomer staan er weer tal van wielerevenementen op de agenda. Kom langs en geniet aan de zijlijn of stap zelf op de pedalen om de mooiste routes te ontdekken.

 Deze zomer kun je als fietser en wielerliefhebber je hart ophalen in de gemeente Roosendaal. We starten met de ZLM Tour die een etappe in Roosendaal start en finisht. Natuurlijk kun je weer genieten van klassiekers als de Draai van de Kaai en de Hel van de Pin. Bijna alle wielerevenementen organiseren ook speciale wedstrijden voor kinderen. Tijdens deze zogenaamde Dikke Banden Races strijden jongeren tussen de 7 en 14 jaar om de titel 'Wielertalent van Roosendaal'. Volop aanbod deze wielerzomer in het wielerhart van West-Brabant.

Evenementen - Alle wielerevenementen van deze zomer

ZLM Tour

De Roosendaalse wielerzomer ontvangt dit jaar weer een bijzondere koers: de ZLM Tour. Op zaterdag 10 juni start en finisht de Pro-Series wielerwedstrijd in Roosendaal. Voor wielerliefhebbers een mooi moment internationale toppers live in actie te zien.

Check het programma

Fietstalent van Roosendaal

Word het Fietstalent van Roosendaal 2023! Doe mee aan de Dikke Banden Race en de finaledag op de WielerExperience Roosendaal. 

Doe mee

Zelf op de pedalen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.