Fietsen in en om Roosendaal

Op de pedalen

Wie de omgeving van Roosendaal wil verkennen kan het beste op de fiets stappen. Geniet van een uitgebreid netwerk aan fietsroutes of stippel zelf je route uit.

West-Brabant is de fietsregio bij uitstek. Het landschap vraagt er om per fiets ontdekt te worden. Fiets door polders, bossen en over dijken langs rivieren en kanalen of over prachtige uitgestrekte heides langs de Belgische grens. Met maar liefst 25 fietsroutes is Roosendaal met recht het fietshart van West-Brabant te noemen. Geniet van de prachtige en afwisselende omgeving, maar vergeet ook zeker niet om af te stappen om de gastvrijheid te ervaren, bijzondere historie te ontdekken en natuurlijk om de lekkerste gerechten en lokale bieren te proeven.

WielerExperience Roosendaal

De Roosendaalse WielerExperience is een unieke urban locatie en heeft een geasfalteerde wielerbaan, uitdagend MTB-parcours, Dirt Jump Track en de grootste pumptrack (3500 m2) van Europa. 

Meer informatie
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.