Groepsuitjes in Roosendaal

Gezellig met elkaar

Iets leuks plannen voor je familie, samen met je collega's, met de aanstaande bruid/bruidegom of met je vrienden? In Roosendaal kan het allemaal. Er is altijd wel een geschikt arrangement te vinden. 

In Roosendaal zijn er verschillende uitjes voor groepen. Houd je meer van actie dan is een arrangement waarbij je een vrije val maakt iets voor de groep. De stad ontdekken? Doe dat doormiddel van onze wandelingen met of zonder gids. Liever zelf iets maken en bezig zijn, dan zit er vast iets tussen de workshops voor jou en jouw gezelschap. Toch niet helemaal wat je zoekt dan kan je altijd bellen voor een advies op maat. 

Advies op maat

Persoonlijk advies?

Wij denken graag met je mee over het geschikte groepsuitje voor jouw gezelschap. Heb je een vraag of een idee? Neem dan contact met ons op! Wij willen je graag helpen bij je zoektocht.

Groepsarrangementen

info@vvvroosendaal.nl

+3116555554400

Arrangement met jouw wensen

Ben je een arrangement tegengekomen, maar wil je graag iets toevoegen of een personal touch aangegeven? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Zo maken we het arrangement nog specialer voor jou en je gezelschap!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.