Bereikbaarheid van Roosendaal

Je bent er zo!

Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets komt, van ver weg of dichtbij, Roosendaal is voor iedereen goed bereikbaar. Je bent er zo!

Roosendaal is perfect bereikbaar met het OV, de fiets of de auto. Pak je de auto voor je bezoek aan Roosendaal dan bereik je de stad makkelijk via de A17 of de A58. Eenmaal aangekomen in het centrum kun je je auto parkeren in een van de parkeergarages in de binnenstad. Ga je met de trein dan heb je drie opties wanneer je aankomt op het treinstation. Loop in ongeveer 10 minuten naar het centrum, neem de bus of gebruik een OV-fiets. Kies je voor die laatste optie dan kan je je fiets veilig stallen in twee bewaakte fietsenstallingen. Hieronder vind je alle informatie om je bezoek aan Roosendaal te plannen! 

Met de auto

Pak de fiets - Stal hem veilig in een van de bewaakte, overdekte fietsenstallingen

Met het OV of de taxi - Plan je reis van deur tot deur

Voordelig parkeren op zondag

In Roosendaal zijn de meeste winkels in het centrum op zondag open tussen 12:00 en 17:00 uur. In de parkeergarages Roselaar, Mill Hill en Liga kun je die dag van 11:15 uur tot 18:00 uur parkeren met een maximum tarief van €2. Wil je langer in de stad blijven om een hapje te eten of wat te gaan drinken? Parkeer dan in de parkeergarages Nieuwe Markt of Biggelaar, daar kun je van 08:00 uur tot 24:00 uur terecht.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.