Winkeltijden en koopzondagen

Winkelen in Roosendaal

In Roosendaal kun je altijd naar hartenlust shoppen! In de binnenstad, Designer Outlet Roosendaal of Go Stores. Je bent elke dag van harte welkom!

Roosendaal is een perfecte plek om een dagje te shoppen. In de binnenstad vind je lokale boetiekjes afgewisseld met de grote retail ketens. Uitgeshopt in het centrum? Ga dan naar het Designer Outlet dat slechts 5 minuten verderop ligt. Toe aan een nieuw interieur? Dan slaag je zeker weten bij GoStores! En het mooie: al deze gebieden zijn 7 dagen per week geopend! Bekijk onderstaand de winkeltijden per winkelgebied. 

Koopzondag

De meeste winkels in Roosendaal zijn ook op zondag geopend! Zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Check dan voorafgaand aan je bezoek even de openingstijden van de winkel. 

Openingstijden centrum

In de Roosendaalse binnenstad ben je zeven dagen van harte welkom om te komen winkelen. Struin de boetiekjes af naar de mooiste vondsten, scoor een nieuwe outfit en vergeet zeker niet tussendoor neer te strijken bij een van de vele horecagelegenheden. 

Maandag t/m donderdag: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 21.00 
Zaterdag: 9.30 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00 

De openingstijden van individuele winkels in de beide overdekte winkelcentra en in de rest van de binnenstad kunnen afwijken. Kom je voor een specifieke winkel? Check dan voor vertrek even wanneer jouw favoriete shopadres geopend is. 

Vlaamse feestdagen

Onze zuiderburen kennen een aantal andere feestdagen waarop de Vlaamse winkels gesloten zijn. De winkels in Roosendaal zijn dan gewoon geopend, je bent hier ook dan van harte welkom voor een dagje shoppen!

Openingstijden overige winkelgebieden

Ook handig om te weten

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.