Kidsproof activiteiten in Leisurepark Roosendaal

Activiteiten voor kinderen

Wil je er met je kind(eren) op pad en samen er op uit? Bij Leisurepark Roosendaal vind je volop activiteiten voor een heerlijk dagje weg. 

Zoek je een leuk uitstapje met kinderen? Bij Leisurepark Roosendaal vind je volop kinderactiviteitenom samen met je baby, peuter, kleuter, kind of het hele gezin een leuk weekend of leuke dag te beleven. Fijne eropuit tips voor buiten, maar ook binnenuitjes voor als het regent of slecht weer is. Veel plezier samen!

Charlie's Adventure Minigolf

Minigolf is geschikt voor alle leeftijden, dus het perfecte uitje voor het hele gezin. Zelfs de kleinsten van de groep hebben net zo veel plezier als opa of oma. Probeer samen de spannende en gekke obstakels te overwinnen, terwijl piloot Charlie je meeneemt op zijn avontuur op het verlaten vliegveld Bravo. Probeer in zo weinig mogelijk beurten de 15-holes af te maken en win het spel.

Sla je slag

Indoor speelparadijs

Bij Indoorspeeltuin FunZone beleef je de grootste avonturen. Waar je ook kijkt, overal zie je speelpleinen met leuke attracties en spellen in verschillende thema’s. Dé plek waar de kinderen tot en met 12 jaar heerlijk kunnen uitrazen. Uiteraard is er ook een plek voor volwassenen om onder het genot van een kop koffie een oogje in het zeil te houden.

Beleef uren speelplezier

Playdôme

Bij Playdôme kun je letterlijk alle kanten op. Van hyperbowlen tot lasergamen en van karten tot shuffleboarden: je kunt het zo gek niet bedenken. Kies voor één activiteit of combineer ze, jij bepaalt welke het worden. Uitgespeeld? Sluit je dag af met een heerlijke borrelplank in restaurant RoosenAlm. Lekker weer? Playdôme heeft een prachtig buitenterras mét trampoline, sprinkussen(s), glijbaan en veilige klim en klauter speeltoestellen. 

Het was nog nooit zo leuk

Trampolinepark FunZone

Kom ook springen als een kangeroe. Op de grote trampolines van het Trampolinepark maak je de gekste sprongen en salto’s tot je duizelig bent. De uitdagende spellen die je al springend uitvoert maken het feest compleet. Er zijn al jump-arrangementen voor kinderen vanaf 2 jaar.

Spring zoveel je wilt

Indoor Skydive

Vliegen zonder parachute alleen voor volwassenen? Nee hoor! Bij Indoor Skydive Roosendaal ervaren ook kinderen dat geweldige gevoel van een vrije val. Na een instructie gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag in de windturbine om hun skills te tonen. Een sensationeel uitje voor het hele gezin.

Waag de sprong

Zwembad De Stok

Zwemmen is natuurlijk de beste activiteit tijdens een warme zomerdag. Het buitenzwembad van Zwembad De Stok heeft een familiebad met glijbaan, wedstrijdbad en speelbassin voor de kleinere kinderen. Ook is er een grote ligweide en zijn er stoelen, ligstoelen en parasols aanwezig én een horecagelegenheid waar je op tijd een ijsje of verkoelend drankje kunt halen. Is het niet zulk lekker weer? Ook binnen is er genoeg te beleven.

Spring in het water

Bubbels & Spetters

Tot slot een activiteit voor de allerkleinsten. Met je baby naar de spa? Jazeker! Rust, aandacht en ontspannend genieten staan bij Bubbels & Spetters centraal. Want elke ouder verdient een mooi moment te hebben met zijn baby. Onder begeleiding van één van de medewerkers mag jij als ouder/verzorger jouw kindje zelf een speciale babymassage geven. Je krijgt tips en tricks en leert een aantal basistechnieken die je zelf thuis ook kunt blijven toepassen.

Een klein beetje ontspanning

Ontdek ook

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.