Avontuurlijke uitjes Leisurepark Roosendaal

Tijd voor actie!

Tijd voor spanning en sensatie! Ontdek de leukste avontuurlijke uitjes bij Leisurepark Roosendaal.

Echte avonturiers en spelliefhebbers komen bij Leisurepark Roosendaal helemaal aan hun trekken. Met activiteiten voor zowel de waaghalzen als voor het hele gezin is een gezellige dag vol actie zo gevuld!

Let's play bij Playdôme

Bowlen, karten, hakbijl gooien, lasergamen en meer. Bij Playdôme Roosendaal staat plezier in het spel voorop. De bekende vrijetijdsactiviteiten zijn hier in een innovatief jasje gegoten en omdat je ze onder één dak vindt, kun je naar hartenlust combineren. De Alpijnse omgeving en sfeervolle horeca zorgen voor een unieke ervaring. Geheel in thema serveren ze in restaurant de RoosenAlm diverse borrelplanken, luxe Alpensnacks en apfelstrudel die je in een echte skilift of bij mooi weer in de Biergarten kunt verorberen. 

Bekijk de activiteiten

Escape rooms

Weet jij binnen de tijd te ontsnappen uit de spannende kamers van Escape Roosendaal? Kraak de codes en los de spannende puzzels op, want op deze geheimzinnige plek wil je niet vast blijven zitten! Werk samen met je team en ontdek hoe goed jullie presteren onder druk. Wie daag jij uit voor dit avontuurlijke uitje?

Check de kamers

Vliegen zonder parachute

Bij Indoor Skydive Roosendaal zweef je puur op windkracht, een vliegbeleving om nooit meer te vergeten. Beleef het unieke gevoel van een ‘vrije val’ zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Professionele instructeurs begeleiden je met zorg de verticale windtunnel in. In de windtunnel wordt de vrije val bij het parachutespringen nagebootst, met snelheden die variëren van 0 tot en met 250 kilometer per uur. Waag de sprong alleen of met z’n tweeën. Waar wacht je nog op? 

Meer informatie

Funzone's trampolinepark

Leef je uit in Funzone’s trampolinepark. Lekker bouncen in de freejump area of je coolste tricks laten zien voordat je in de foam pit landt. Springen kan al vanaf 2 jaar. Uithijgen en bijtanken kan in het bijbehorende restaurant. Uren speelplezier gegarandeerd! 

Bekijk het programma

Driving Range Golfcentrum

Ervaring of niet, iedereen is welkom bij Golfcentrum Roosendaal. Speel een 9 of 18 holes ronde op de uitdagende golfbaan, boek een clinic of oefen (op muziek!) bij de Top Tracer Driving Range. Het weer hoeft geen spelbreker te zijn aangezien de Full Swing golfsimulatoren je binnen op de mooiste banen laten spelen. Het bijbehorende restaurant LOOF! verwent de inwendige mens met eerlijke en verse producten.

Check de website

Ontdek ook

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.