RoosenAlm


In de RoosenAlm komen smaak en gezelligheid samen op een plank! De borrel- en dinerplanken zijn zorgvuldig samengesteld om aan al je smaakpapillen te voldoen, of je nu op zoek bent naar een lichte snack tijdens een gezellige borrelavond of een volwaardige maaltijd om te delen met vrienden. Daarnaast worden uit de speckstube loaded fries of luxe Alpensnacks geserveerd en voor de kleine eters is er een kindermenukaart.

De naam RoosenAlm komt van de stad ”Roosendaal” waar Playdôme Roosendaal is gevestigd en de ”Almen” in de Alpen! Een alm is een redelijk vlakke weide midden in de bergen, waar vee graast en je prachtig kunt wandelen. Op deze bergweides zijn vaak authentieke hutten te vinden om in alle rust de bergen te aanschouwen en van lokale specialiteiten te genieten. En dat is precies wat je hier kunt doen! 

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.