Designershoppen met kinderen

Volop plezier tijdens het shoppen

Designer Outlet Roosendaal is de perfecte plek om een dag door te brengen met het hele gezin.

Shoppen saai? Welnee! Met leuke kinderwinkels, zoals Tommy Hilfiger Kids, Puma Kids en Vingino shop je met korting de meest modieuze kinderkleding bij Designer Outlet Roosendaal. De snoepliefhebbers kunnen hun zakken vol scheppen in de Haribo winkel en de kleinste gasten kunnen zich tussen het shoppen door uitleven op kinderspeelplaats Rosie's Play Area, terwijl jij geniet van het drankje op het terras ernaast. Voor ieder wat wils!

Kinderkleding shoppen

Bij Designer Outlet Roosendaal kun je voordelig shoppen, niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen. Bezoek samen de leukste kinderwinkels, zoals bijvoorbeeld Name It, Tommy Hilfiger Kids of Vingino en shop met tot wel 70% korting op de meest modieuze kinderkleding. Snoepliefhebbers stillen hun liefde voor zoet in de Haribo-winkel en fans van spelletjes en puzzels kunnen hun hart ophalen bij Ravensburger. Daar wordt iedereen vrolijk van!

Alle winkels voor kinderen

Rosie's Play Area

De kleine gasten kunnen heerlijk spelen op kinderspeelplaats Rosie's Play Area, waar veel leuke dingen voor hen te doen en ontdekken zijn. Jij ontspant en geniet ondertussen van een verfrissend drankje op het terras ernaast, terwijl de kinderen zich uitleven op de glijbanen, mini trampoline of klimmen in een van de houten speelhuisjes.

Bekijk dit speelparadijs

Kidsproof eten

Alle restaurants houden rekening met de kieskeurige kleine fijnproevers. Het maakt dus niet uit waar je een tafeltje pakt. Genoeg keuze om te genieten van lekker eten waar iedereen blij van wordt. Zo'n seizoensgebonden pizza bij Per Tutti of een heerlijke pasta lusten ze allemaal wel. Trek in iets zoets? Scoor dan een wafel of portie churros bij een van de kramen binnen de Outlet. Ook bij Dunkin Donuts is er volop keuze.

Bekijk alle restaurants

Fotoplekken

Al wandelend langs de winkels kom je volop mogelijkheden tegen om blijvende herinneringen vast te leggen. Deze creatieve fotoplekken veranderen met de seizoenen mee. Zo kun je jouw gezin in de lente tussen de bloemen portretteren en in de winter met het hele gezin plaatsnemen in de arreslee bij de kerstboom. Als jij jouw foto deelt op Instagram, maak je ook nog eens kans op een cadeaubon ter waarde van €150,- voor je volgende bezoek!

Bekijk de winactie

Ontdek ook

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.