Hartverwarmend Festival

Een hartverwarmend weekend

Een weekend vol activiteiten voor jong en oud. Kom samen ervaren, proeven en shoppen bij de leukste lokale winkels en horeca. 

In het weekend van 10 en 11 december staan vier hartverwarmende activiteiten voor jong en oud in het teken van samen genieten. Een ouderwets gezellige binnenstad waar winkelen, horeca en cultuur samenkomen. Kom samen ervaren, proeven en shoppen bij de leukste lokale (web)winkels en horeca. 

 • Muzikaal en cultureel programma

  Ontmoet de kerstman en zijn elfjes, Anna en Olaf en/of andere, bijzondere figuren. Zing mee tijdens de Campfire Concerts en kom luisteren naar de mooiste winterse verhalen.

  Naar het programma
  Muzikaal en cultureel programma
 • Wensballen

  Alle basisschoolkinderen in Roosendaal hebben een doorzichtige wensbal gekregen. Hierin doen ze een hartenwens voor iemand anders. Iets moois wat zij die ander toewensen. De prachtig versierde ballen komen in de grote kerstboom naast het Oude Raadhuis te hangen waar iedereen ze vanaf zaterdag 10 december kan komen bewonderen.

  Meer info
  Wensballen

Stichting Hartverwarmend Roosendaal

KVK-nummer: 88051161
BTW-nummer: 864488294
Contact opnemen met de organisatie kan via hartverwarmend@festivalroosendaal.nl of horeca@festivalroosendaal.nl

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.