Hartverwarmend Festival

Hartverwarmend weekend

Kom op zaterdag 9 en zondag 10 december samen ervaren, proeven en shoppen tijdens de gezelligste dagen van het jaar!

Het Hartverwarmend Festival is een weekend vol sfeervolle activiteiten voor jong en oud. Op zaterdag 9 en zondag 10 december staan hartverwarmende activiteiten voor jong en oud in het teken van samen genieten. Een ouderwets gezellige binnenstad waar winkelen, horeca en cultuur samenkomen. Kom samen ervaren, proeven en shoppen bij de leukste lokale (web)winkels en horeca. 

Magische lichtjestocht

De donkere winteravonden worden tijdens Hartverwarmend Roosendaal magisch verlicht tijdens de bijzondere lichtjestocht. De binnenstad straalt door de verlichte etalages, waar letters te vinden zijn die samen een toverzin vormen. Laat je leiden door het licht, ga op ontdekkingstocht en geniet van deze sfeervolle avond in Roosendaal.

Loop mee

Wintermarkt

Wat is er sfeervoller dan een echte wintermarkt? Tijdens het Festival betrekken winkeliers, horeca uitbaters en lokale makers winterse huisjes en kraampjes in de binnenstad. Verder zorgen een kerstkoor en straatentertainment ervoor dat de sfeer écht hartverwarmend wordt.

Kom shoppen

Hartstikke Foute Kersttruien Party

Van belachelijke rendieren tot kitschy sneeuwpoppen, trek je meest foute kersttrui uit de kast. Ben jij klaar om de dansvloer op de oude Markt in vuur en vlam te zetten op zondag 10 december? Toegang is gratis!

Feest mee

Volledige programma

Het Hartverwarmend Festival staat bol van de sfeervolle activiteiten en evenementen voor jong en oud. Bekijk het hele programma, stippel je route uit en geniet van dit magische weekend! 

Bekijk het programma

Waaier vol korting

Met de coupons uit de Hartverwarmende Waaier krijg je niet alleen tijdens het Festival bij diverse horecazaken een winterse lekkernij, maar kun je ook de hele maand december bij méér dan 25 winkels, leisure- en horecazaken gebruikmaken van hartverwarmende acties en promoties.

Meer informatie

Stichting Hartverwarmend Roosendaal

KVK-nummer: 88051161
BTW-nummer: 864488294
Contact opnemen met de organisatie kan via hartverwarmend@festivalroosendaal.nl

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.