Hartverwarmende wintermarkt

Wintermarkt

Sfeervolle kraampjes van lokale winkels, horeca en makers uit de regio zorgen voor een unieke, winterse sfeer in de binnenstad.

Tijdens de wintermarkt zorgen sfeervol aangeklede huisjes, pagodes en foodtrucks van lokale winkels, horeca en makers uit de regio voor een sprookjesachtige winterse sfeer. Op deze markt op de Roosendaalse Nieuwe Markt kun je elkaar ontmoeten, de leukste decemberinkopen doen en genieten van allerlei lekkers. Kleed je warm aan en dompel je onder in deze hartverwarmende belevenis.

Locatie

De wintermarkt is te vinden op de Nieuwe Markt in het centrum van Roosendaal.

Data en tijden

Zaterdag 9 december van 12:00 tot 19:00 uur
Zondag 10 december van 12:00 tot 17:00 uur.

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, dan parkeer je je fiets het makkelijkst in de nabijgelegen fietsenstalling op de Markt. Wanneer je tussen de markten doorloopt sta je zo op de wintermarkt! Op de fiets net iets te fris en liever met de auto naar de stad? Dan kun je parkeren in een van de omringende parkeergarages of parkeerplaatsen

Ook reguliere winkels extra lang open

Een groot aantal winkels in de binnenstad zullen op zaterdagavond tot 19:00 uur geopend zijn. Check de social media kanalen of websites van de winkels om de tijden te bekijken. 

De Magische Lichtjestocht is een onderdeel van Hartverwarmend Festival. Bekijk het volledige programma.

Deelnemende winkels - Deze winkels en makers kom je tegen op de Wintermarkt

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.