Magische lichtjestocht

Magische lichtjestocht

De donkere winteravond wordt tijdens de magische lichtjestocht sfeervol verlicht. Tijdens deze wandeling, speciaal voor kinderen, ontdek je verstopte letters die leiden tot een toverzin.

Op zaterdag 9 december is er een magische lichtjestocht voor kinderen van alle basisscholen uit Roosendaal. De tocht begint op de Markt en zal daar ook op spectaculaire wijze eindigen. De Roosendaalse binnenstad wordt tijdens de wandeling sfeervol verlicht door de etalages van winkeliers en horecaondernemers. Let goed op, want over de hele route zijn meerdere letters verstopt die samen een toverzin vormen. Ontdek je de zin, dan kun je een prijs winnen voor je hele klas! Langs de route vind je verder een kinderkoor en meerdere magische figuren. Kleed je warm aan, geef je ogen goed de kost en loop samen met familie en vrienden deze tocht. Deelname is gratis.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.