Korting met Hartverwarmende Waaier

Waaier vol korting

Maak Hartverwarmend Festival tot een complete ervaring met de Hartverwarmende Waaier.

Maak Hartverwarmend Festival tot een complete ervaring met de Hartverwarmende Waaier! Loop gezellig met je familie, vrienden of geliefde een route langs de horecazaken op zaterdag 9 of zondag 10 december. Wissel de vijf coupons uit de waaier in voor een winterse lekkernij en krijg zo de aankoopwaarde van €25 volledig terug. Daarnaast zitten er in de waaier méér dan 25 coupons met hartverwarmende acties en promoties van jouw favoriete winkels, leisure- en horecazaken.

Dit is meer dan alleen een waaier van aanbiedingen, het is een symbool van naastenliefde en verbinding. Wanneer je de Waaier koopt, steun je Hartverwarmend Festival en help jij mee zo veel mogelijk wensen uit te laten komen.

Korting bij horeca tijdens Hartverwarmend Festival

Tijdens het Hartverwarmend Festival kun je op zaterdag 9 en 10 december 2023 bij onderstaande vijf horeca de bijbehorende kortingsbon uit de Waaier inleveren voor een heerlijke, winterse lekkernij. 

  1. Grand Café Chagall
  2. De Kompaen
  3. Hotel Central / Restaurant Sistermans (pop-up chalet Nieuwe Markt)
  4. Caffè Dono 
  5. De Raatskelder

Overige kortingen en acties

In de Waaier zitten meer dan 25 coupons met hartverwarmende acties en promoties van jouw favoriete winkels, leisure- en horecazaken: 

Verkooppunten

De Hartverwarmende waaier is verkrijgbaar bij de hierboven genoemde deelnemers.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.