Verrassende winacties

Regelmatig verrassende acties

Van gratis bloemzaadjes tot een leuke winactie. Consumenten worden tijdens hun bezoek aan de Roosendaalse binnenstad regelmatig op een leuke manier verrast. Reisbureau TUI had afgelopen zomer de kans om namens de binnenstad een consument te verrassen door een reischeque weg te geven ter waarde van € 2.000.

Van 12 september t/m 2 oktober 2022 ontvingen klanten bij besteding vanaf €20 in een deelnemende winkel een unieke actiecode. Met het online invullen van de actiecode maakten consumenten kans op een vakantie ter waarde van €2.000. “Klanten waren ontzettend enthousiast over de actie en deden massaal mee. Want wie wil er nu geen vakantie winnen!’’ aldus Marleen, filiaalmanager van TUI Roosendaal. 

Uit de duizenden aanmeldingen werd een winnaar geselecteerd en uitgenodigd voor het ophalen van de prijs bij het TUI filiaal. Daar kreeg de winnares, die het nauwelijks kon geloven, de reischeque overhandigd. ‘’Het is ontzettend mooi om iemand tegen alle verwachtingen écht te kunnen verrassen!’’ aldus Marleen.

‘’De mogelijkheden voor een reis binnen €2.000? Die zijn er maar genoeg!’’ geeft Marleen aan. Het is fantastisch om een vakantie uit te zoeken die helemaal aan de wensen voldoet. Zoals bijvoorbeeld een mooie 5-daagse stedentrip naar Rome inclusief vlucht, verblijf in een luxe hotel in centrum van Rome, aangevuld met aantal bijzondere excursies om deze prachtige stad echt te ontdekken. Liever relaxen aan het strand kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld heerlijk op een van de Griekse of Spaanse eilanden, waar je verblijft in een kleinschalig hotel met alle comfort en een auto tot je beschikking hebt om het eiland op eigen houtje te ontdekken.

Marleen: “Het maakt niet uit waar je heen gaat en wat voor soort vakantie je viert, maar het mogelijk maken van mooie vakantieherinneringen voor onze klanten, is wat wij het allerliefste doen hier in de TUI winkel in de Roselaar in Roosendaal. We verrassen klanten graag met onze kennis en het aanbod in reizen. Zo kiezen we samen een vakantie uit die bij jou past.”

"Elke 3 maanden een nieuw bloemstuk!"

- Henriëtte Verhoeven

"Wij mochten een klant verrassen met een gratis vakantie"

- Marleen, TUI

"Elke vrijdag een verrassend 3 gangen menu"

- Festina Lente

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.