Horeca in de binnenstad van Roosendaal

Ieder weekend een andere plek om te lunchen

Kijk jij tijdens het shoppen al uit naar de lunch? Of zoek je voorafgaand aan je bezoek alvast naar de lekkerste borrelkaart? Liefhebbers van eten kunnen hun hart ophalen in de Roosendaalse binnenstad. Van ontbijt tot lunch en van borrel tot diner. Met ruim 75 horecazaken in de binnenstad, word je tijdens elk bezoek weer verrast! In dit artikel geven we je een aantal leuke tips.

Verrassend personeel

Iedere vrijdagavond staat er bij Festina Lente een speciaal samengesteld ‘Lente’s Menuutje’ op de kaart. Zo wordt er elke week iets nieuws op tafel gezet! Bij Festina Lente kun je niet alleen genieten van heerlijke gerechten maar ook van de Kanjers, de collega's met een beperking, die vol enthousiasme de gerechten serveren.

Verrassend internationaal

Bij tapasbar Pinxos is elke eerste zondag van de maand een speciale dag. Op deze dag kun je onder het genot van gezellige livemuziek genieten van heerlijke verse Paella. Je kunt je natuurlijk ook op andere dagen laten verrassen door een ruim assortiment aan overheerlijke Latijns-Amerikaanse en Spaanse tapas.

Verrassende smaken

Instagram fanaten opgelet! Bij Global Street FOOOD scoor je de allerlekkerste bubble tea in verschillende smaken. Naast ontzettend lekker zijn de shakes en bubble tea’s ook nog eens verrassend fotogeniek!

Welk plekje ga jij als eerste ontdekken? We zien je graag terug in de binnenstad!

"Na al die jaren nog steeds verrassend!"

- Jan & Ria Edelbloedt

"Een vertrouwd maar verrassend bakje koffie of thee"

- Caffè Dono

"Elke vrijdag een verrassend 3 gangen menu"

- Festina Lente

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.