Winkels in de binnenstad van Roosendaal

Wat je ook zoekt, je slaagt in de binnenstad

Winkelen is de afgelopen jaren veel veranderd en online shoppen is populairder dan ooit. Toch gaat er niks boven een bezoekje aan de Roosendaalse binnenstad! Met ruim 280 winkels, leuke acties en evenementen is de binnenstad namelijk altijd verrassend.

Verrassend nieuwe look

Met ruim 30 kapperszaken is de binnenstad dé plek voor een nieuwe look. Wil je meer dan een simpele kappersafspraak? Bezoek dan de VIP Hairlounge bij van der Horst Hairstylers. Hier kun je verschillende arrangementen boeken om samen of alleen onder het genot van heerlijke hapjes geknipt en gestyled te worden door een privé hairstylist.

Persoonlijk advies

Stap uit je comfortzone en laat je eens verrassen door een persoonlijk kleding advies! Bij verschillende winkels zoals Rubia en Newstyle kun je een persoonlijk kledingadvies ontvangen van een van de stylisten. Zo wordt jouw look volledig samengesteld en stap je af van dingen die je normaal gesproken zelf zou kiezen. Een echte aanrader!

Service

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en service in een van de speciaalzaken. Van kwalitatieve oogmetingen en een advies voor een goede nachtrust tot medische hulpmiddelen. Zo biedt speciaalzaak Timmers Medicare bijvoorbeeld een gratis rollatorcheck aan voor ouderen. Naast een helpende hand voor ouderen heeft de speciaalzaak ook een verrassend aanbod voor jongeren in huis. Zo kun je als fanatiek sporter voor de juiste producten zoals bandages en braces terecht.

Verrassend aanbod

Ga je op pad in de binnenstad? Breng dan ook eens een bezoekje aan Bomont. Deze mode en lifestyle keten zit gevestigd in winkelcentrum Roselaar en heeft een verrassend diverse collectie. Van fashion en mode voor het hele gezin tot de leukste living items voor in huis, je vindt er alles voor een ultieme shopbeleving.

Welk winkel ga jij als eerste ontdekken? We zien je graag terug in de binnenstad!

"Een unieke verzameling van bloemen, planten en interieur accessoires""

- Wilde Wingerd

"Na al die jaren nog steeds verrassend!"

- Jan & Ria Edelbloedt

"Een vertrouwd maar verrassend bakje koffie of thee"

- Caffè Dono

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.