HAMLET


Regisseur Agaath Witteman bewees vorig seizoen al met Antigone van Sofocles dat respect voor de taal van de schrijver heel goed gepaard kan gaan met modern theater voor een breed publiek. Bij Studio Antigone neemt ze nu Hamlet van William Shakespeare onder handen. En ook nu gebeurt dat met grote achting voor de oorspronkelijke, prachtige teksten van Shakespeare.

‘HAMLET’ wordt een meeslepende muzikale voorstelling, waarin tragiek en humor hand in hand zullen gaan. Hamlet en Ophelia zijn hierin geen waanzinnigen, maar soulmates die samen vechten om vrij te zijn. Hamlet wil zich bevrijden van de schijnwereld van het hof, vergelijkbaar met de virtuele schijnwereld waarin we nu leven. Ondertussen probeert Ophelia de ketenen af te werpen die, ook nu nog, voor een vrouw gelden als ketenen van kuisheid en zwijgplicht.

Wanneer

  • Woensdag 9 april 2025 om 20.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 35,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.