Countrymiddag met Verbraak - Van Bijnen


Twee singer-songwritende multi-instrumentalisten met ‘roots’ die verwantschap tonen met Blues, country, New Orleans-jazz en Americana uit het diepe Zuiden.

Jan van Bijnen en Joost Verbraak (Rob de Nijs, Freek de Jonge, Claudia de Breij, Swamp Dogg) spelen hun muziek op onder meer dobro, sousafoon, banjo, drums, slidegitaar en trompet. De kleinste big band ter wereld!
Daarnaast maakte Jan van Bijnen furore in de SBS6-hit ‘The Tribute – Battle of the Bands’ als gitarist van de The Fortunate Sons (CCR)

Voor deze middag graven ze diep in hun country hart. Met op pedasteel gitarist Rob van Duuren en basgitarist Joris Verbogt (bekend van Magic Frankie en Mattanja Joy Bradley) staat dit optreden in het teken van line-dancing. Met de onvergetelijke countryliedjes van o.m. Johnny Cash en Tammy Wynette.

Welcome: Yee-haw!

Wanneer

  • Zondag 15 september 2024 om 14.30 uur

Prijzen

  • € 5,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.