Legends from Heaven


Over de doden niets dan goeds als het aan zanger en gitarist Erwin Nyhoff ligt. In ‘Legends from Heaven’ brengt hij een eerbetoon aan een groot aantal iconen uit de popmuziek die het tijdelijke voor het eeuwige hebben verwisseld. Gewapend met slechts zijn gitaar en zijn fantastische stem vertolkt hij songs van grootheden als Elvis Presley, John Lennon, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie. Daarnaast dalen er een paar vaderlandse helden uit de hemel neer, zoals Hans Vermeulen, Herman Brood en Ramses Shaffy.

Erwin Nyhoff was te zien bij The Voice of Holland, maar had lang daarvoor al een succesvolle carrière met The Prodigal Sons. Hij stond op festivals als Lowlands, Pinkpop en Zwarte Cross, trad op als support bij onder andere Pearl Jam en Alanis Morissette en timmert als soloartiest ook al jaren succesvol aan de weg.  

Wanneer

  • Vrijdag 22 november 2024 om 20.15 uur

Prijzen

  • Regulier€ 21,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.