Ik Ren Dus Ik Ben


Na twee succesvolle solotournees door Nederland en België verzorgt Brenda op zondag 4 augustus een bijzonder concert in de Tongerlotuin waarbij ze op het podium versterking krijgt van niemand minder dan multi-instrumentalist Hubert Heeringa.

Brenda ambieert helemaal niet om als popster door het leven te gaan. Haar bestaan is ook helemaal niet spannender of interessanter dan dat van een willekeurig ander mens. Het enige verschil is misschien, dat ze over die alledaagse belevenissen, kleurrijke liedjes schrijft. Haar nuchtere kijk op het leven staat aan de basis van zowel humoristische als aangrijpende nummers over herkenbare thema’s als relaties, ouder worden en permanent tijdgebrek. “Het is alsof ik met een goede vriendin aan de keukentafel zit bij te praten”, aldus een toeschouwer tijdens een van haar concerten.

Wanneer

  • Zondag 4 augustus 2024 om 14.30 uur

Prijzen

  • Regulier€ 7,50

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.