Sweet Caroline Tour


Neil Diamond Memories heeft inmiddels in diverse theaters in Nederland een geweldige indruk achtergelaten. Vele liefhebbers van de muziek van Neil Diamond hebben een overweldigende muzikale en visuele show mogen bijwonen van deze topformatie. In 2024-2025 komt de 10-koppige band terug met een spetterende, verrassende nieuwe show.

Met de ‘Sweet Caroline Tour’ brengt deze band een nieuwe show op hoog niveau met verrassende elementen. De muzikanten en ‘dé Neil Diamond voice van Nederland’ Marcel Mulders, brengen ditmaal ook verrassende en speciale uitvoeringen van Neil Diamond songs. Covers door artiesten die een connectie hebben met deze wereldartiest, covers die uitgebracht zijn door Neil zelf en ook prachtige liedjes uit die tijd die extra aandacht verdienen.

Beleef een speciale avond vol mooie herinneringen, sfeer, gezelligheid, het leven van Neil en verrassende momenten. Deze liveband slaagt er wederom in de sfeer van de legendarische Neil Diamond concerten te doen herleven. 

Wanneer

  • Donderdag 19 september 2024 om 20.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 28,50

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.