Kinderfeestjes in Leisurepark Roosendaal

Check de coolste kinderfeestjes

Leisurepark Roosendaal is dé plek voor kinderfeestjes. Wedden dat er ook voor jou een geslaagd feestje te vieren valt? 

De tofste kinderfeestjes vier je in Leisurepark Roosendaal. Zowel de allerkleinsten als de wat grotere, échte durfals hebben alle mogelijkheden zich hier uit te leven. Wat denk je bijvoorbeeld van zwemmen met zeemeerminstaarten, kinderhakbijl gooien of door de bocht scheuren tijdens het karten? Laat je inspireren en organiseer het perfecte verjaardagsfeest voor jouw kind.

1. Een succesvolle klassieker: het zwemfeestje

We beginnen met een zwemfeestje bij de Stok. Een échte klassieker die al generaties lang een gegarandeerd succes is als kinderfeestje. En naast het bekende discofeestje kun je bij Zwembad De Stok nu ook terecht voor een zeemeerminnen- of haaienfeestje. De kids duiken dan letterlijk onder in hun eigen fantasiewereld!

2. Een bolwerk van speelplezier

Playdôme Roosendaal is met recht een bolwerk van speelplezier. Het is dan ook geen verrassing dat je hier terecht kunt voor de tofste kinderfeestjes! Je kunt hier kinderhakbijl gooien, lasergamen, playkarten en hyperbowlen. Hier vind je voor elk kind hét perfecte feestje! 

 

3. Jump jump jump!

Een actief verjaardagsfeestje waar je kind de coolste trucjes kan laten zien aan zijn of haar vriendjes? Dan is FunZone Trampolinepark Roosendaal de plek waar je moet zijn! Tijdens een Krazy Jump Party kunnen kinderen vanaf 2 jaar hun hart ophalen én al hun energie kwijtraken. Dit wordt gegarandeerd een kinderfeestje waar ze nog lang over napraten!

4. Avontuurlijk vliegen voor echte durfals

Is je kind een echte waaghals, vier jouw verjaardag dan bij Indoor Skydive Roosendaal! Kids vanaf 5 jaar mogen hier al vliegen. Dit avontuurlijke kinderfeest zal iedereen nog lang over napraten.

5. Voor de echte speurneuzen

Verzot op raadsels, puzzels en mysteries? Dan is een feest bij Escape Roosendaal echt iets voor jouw feestvarken. Samenwerken en spannende spellen spelen is geschikt voor speurneuzen vanaf 12 jaar. 

6. Klimmen, klauteren en bouwen

Een verjaardag bij Indoor Funzone Speeltuin Roosendaal staat gelijk aan een geweldig kinderfeestje! Samen met mascottes Okke & Pi gaan de kids op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Uitgespeeld? Dan staat er een tafel klaar waar er een verfrissende ranja klaar staat en ze nog heerlijk kunnen kleuren en spelen.

7. Charlie's Adventure Golf

Piloot Charlie neemt je mee op avontuur bij Bij Charlie's Adventure Golf. Iedereen heeft lol wanneer je de balletjes over het spannend parcours van vliegveld Bravo slaat. De avontuurlijke minigolfbaan heeft 15 holes is leuk voor alle leeftijden. Extra leuk: na afloop frietjes eten Bij Charlie's.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.