Escape Roosendaal


Wil jij je met vrienden, collega's of familie buigen over spannende raadsels en puzzels die je binnen een uur moet oplossen? Dat kan bij de originele escaperooms van Escape Roosendaal gelegen in Leisurepark Roosendaal. Je kunt kiezen uit ‘Het Beest van de Brabantse Wal’ of ‘A Job to Die For’. De twee verschillende verhalen hebben elk hun eigen aantal sterren om aan te geven hoe moeilijk, fysiek en eng de verhaallijn is. Ga de strijd tegen de klok aan en probeer binnen zestig minuten te ontsnappen! Vanaf 2 personen kan je bij Escape Roosendaal al terecht voor een uitdagende escapepoging. Durf jij het aan? Reserveer dan nu jouw escaperoom op www.escaperoosendaal.nl.

Wil je liever puzzelen en oplossingen zoeken bij je thuis of op het werk? Probeer dan één van de escapekisten uit en ga de uitdaging met jouw team aan. Reserveren van de escapekist(en) gaat via de mail.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.