Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

50 jarig bestaan Kortendijk


Locatie

Diverse locaties
Kortendijk
Roosendaal
Plan je route

Geplaatst

De eerste steen van de Kortendijk is in juni 1973 gelegd. Toen begon de bouw van de wijk Kortendijk. In juni 1974 is de wijk officieel geopend. De wijk bestaat dus 50 jaar en het bewonersplatform Kortendijk wil dit niet zomaar voorbij laten gaan.

Woensdag 4 oktober 2023 is door Wethouder Eveline van der Star in het Dijksteeke het startsein gegeven voor een feestelijke periode. Zij ontving de eerste vernieuwde Dijkkrant uit de handen van voorzitter Ben Buurstee. Daarna onthulde de Wethouder het logo voor het 50 jarig jubileum van de Dijken.

Op 13 en 14 april 2024 is er een feestelijk weekend gepland in de Kortendijk. Een garageverkoop, een feestavond en een spelmiddag door de dijken zijn maar een paar van de dingen die worden georganiseerd. Voorafgaand naar het weekend toe zullen ook diverse activiteiten plaatsvinden, zoals een foto expositie over 50 jaar Kortendijk. 

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.