Judith Siegel interviewt Splinter Chabot


Splinter, inmiddels een begrip in Nederland, komt naar All Book'd Up. Splinter Chabot (1996) is schrijver, politicoloog, programmamaker en pre…

Splinter, inmiddels een begrip in Nederland, komt naar All Book'd Up. Splinter Chabot (1996) is schrijver, politicoloog, programmamaker en presentator. Zijn debuutroman CONFETTIREGEN (2020) stond op de shortlist van de Hebban Debuutprijs en het Beste Boek voor Jongeren. Uit de vele reacties is Roze Brieven ontstaan, een dialoog tussen de lezers en de schrijver. Beide boeken staan in de Regenboog Top 100: CONFETTIREGEN op 1 en Roze Brieven op 4. Chabot kreeg in 2021 de Jillis Bruggeman Penning en de Bob Angelo Ster van de Toekomst toegekend, onderscheidingen voor personen die zich vanuit hun publieke rol hebben ingezet om de positie van lhbti’ers te verbeteren. Samen met zijn familie heeft hij het boekenweekgeschenk 2024 ‘Gezinsverpakking’ geschreven. Velen kennen hem ook van de televisie, als presentator en talkshow host. Woensdag 15 mei interviewt Judith Siegel Splinter bij All Book'd Up. Judith is, naast haar baan als Junior Conservator bij het Maritiem museum Rotterdam, in Roosendaal bekend bij verschillende muziekverenigingen en de culturele sector. Zij is een fervent lezer en groot fan van Splinter. Tussendoor is er een pauze zodat er mogelijkheid is om je boek te laten signeren.

Wanneer

  • Woensdag 15 mei 2024 19.30 - 21.30 uur

Prijzen

  • € 12,50 - € 24,99, tickets zijn inclusief 1 drankje bij aanvang.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.