Het Verjaardagsboek (1+)


De liefste clown ter wereld komt terug naar het theater met de show ‘Bumba - Het Verjaardagsboek’. Daar wil jij met je kleine Bumba fan vast bij zijn! Samen met Bumba,  Bumbalu, Bumbina en alle vriendjes uit het circus gaan we op een feestelijk avontuur!

Als Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een schitterend Verjaardagsboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn vriendjes kennen zoals Bumbalu, Bumbina, Carla de kip, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, en baby. Samen leren ze tellen, zingen en dansen ze op hun favoriete liedjes. Samen maken ze er een heel bijzonder en supervrolijk verjaardagsfeest van!

Na de voorstelling mogen alle kleintjes met Bumba op de foto! Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)

Wanneer

  • Zaterdag 31 mei 2025 om 13.30 uur
  • Zaterdag 31 mei 2025 om 16.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 20,50

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.