Boompje Beestje


Cabaretier Boban Benjamin Braspenning (winnaar Groninger Student Cabaret Festival ’21) zal aankomend theaterseizoen te zien zijn in De Kring met zijn voorstelling 'Boompje Beestje' – een voorstelling over de woningnood en de pechgeneratie. 

Boban schreef 'Boompje Beestje' (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Wanneer

  • Vrijdag 20 september 2024 om 20.15 uur

Prijzen

  • Regulier€ 23,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.