Teun van de Keuken


Boekpresentatie: de mens is een plofkip.
Teun van de Keuken kennen de meeste mensen van TV, van o.a. het programma de Keuringsdienst van waarde. Daarnaast schuift hij regelmatig bij talkshows aan, maar zet vooral vraagtekens bij bepaalde acties en praktijken die zich voordoen bij en in de voedingsindustrie. Teun heeft meerdere boeken geschreven. Zijn nieuwste boek (april 2024) heet ‘De mens is een plofkip’. Voor All Book'd Up reden om hem naar Roosendaal te halen. 
Samen met Boer, winkel van het land organiseren zijeen hele leuke middag, waar Teun zijn boek zal presenteren en waar je ook het een en ander kunt proeven. Proef bijvoorbeeld het verschil tussen een huisgemaakte ketchup en een ketchup uit de supermarkt. Daarnaast is er gelegenheid om Teun zelf iets te vragen en kun je zijn boek kopen en laten signeren. Bij aanvang ontvang je een lekker welkomstdrankje en een goodiebag. 

Wanneer

  • Zaterdag 18 mei 2024 14.00 - 17.00 uur
  • Inloop vanaf 13:45 uur. Teun van de Keuken is aanwezig tot 16.00 uur.

Prijzen

  • € 15,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.