Sculptor


Inleiding door Jacques van Meel
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een inleiding bij te boeken. Lees op deze pagina meer over de aanvangstijd en toegangsprijs van de inleiding.

Het Rotterdamse gezelschap Xclusiv Company gebruikt urban dansvormen om voorstellingen te maken over onderwerpen die hen aan het hart gaan. ‘Sculptor’ viert de kracht van doorzettingsvermogen, waarbij B-boys een verhaal van groei en overwinning dansen op pulserende beats. Met een meeslepende mix van dans, muziek, woordkunst en visuele kunst nemen de performers je mee langs de vier elementen die de kern vormen van hun community. Ze smelten hun overtuigingen, tegenslagen en successen samen tot een inspirerend verhaal over kameraadschap, passie en de zoektocht naar de ultieme versie van jezelf. Met hun dans, die de zwaartekracht lijkt te trotseren, demonstreren ze dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is.

Wanneer

  • Donderdag 17 oktober 2024 om 20.15 uur

Prijzen

  • Regulier€ 23,50

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.