Nationale Jeugdronde 2022

Talent van Roosendaal: Nationale Jeugdronde

De Nationale Jeugdronde is een fietsvakantie voor jongeren van 10 tot en met 14 jaar. De deelnemers fietsen door het prachtige landschap van West-Brabant en Noord-België. In totaal leggen zij ongeveer 250 kilometer af. Onderweg wordt op de rustplaatsen een wedstrijdprogramma afgewerkt.

De deelnemers, in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar en die in de gemeente Roosendaal wonen en deelnemen aan de Nationale Jeugdronde rijden een wedstrijd in een wedstrijd. 

De wedstrijdonderdelen Achtervolging, de Veldrit en het Hinderniscriterium worden meegenomen in het klassement van het Talent Van Roosendaal. De overige wedstrijden van de NJR zijn kennis en behendigheidswedstrijden (of ploegentijdrit) en worden om die reden niet meegenomen. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking worden de puntenstand bekend gemaakt.  

Meer informatie over de Nationale Jeugdronde

Overige Wielerevenementen - Door mee te doen, kun je punten verzamelen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.