Het Roosendaals Treffen

Fijn dat we elkaar weer treffen

Zondag 17 september staat in het teken van ontmoeten en verbinden. Verenigingen, stichtingen en organisaties zijn deze dag tussen 12 en 17 uur in de binnenstad van Roosendaal te vinden. 

Het Roosendaals Treffen biedt een platform aan maatschappelijke, culturele en sportorganisaties uit Roosendaal om zich te presenteren aan een breed publiek. In de binnenstad vind je op zondag 17 september verschillende marktkraampjes waar je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met het Roosendaalse verenigingsleven. Een evenement dat volledig in het teken staat van ontmoeten en verbinden van Roosendalers.

Ontdek een nieuwe sportclub of dansschool, tref lokale goede doelen, laat je verrassen door culturele en muzikale verenigingen of kom in contact met een kerkgenootschap of politieke partij. Gedurende de dag zijn er verschillende demonstraties, optredens en activiteiten. In een middag ben je op de hoogte van het Roosendaalse aanbod. Het Roosendaals Treffen is hét evenement voor en door Roosendalers!

Je treft elkaar hier

Tijdens het Roosendaals Treffen zijn er maar liefst 140 stichtingen, sportieve en culturele organisaties en sociaalmaatschappelijke instellingen aanwezig! Wil je je bezoek alvast wat voorbereiden zodat je niets mist? Bekijk dan via onderstaande link de plattegrond. Hierin vind je de sectoren en de kraamnummers van alle deelnemers.

Bekijk plattegrond
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.