Smaakvol en ontspannen lunchen in de dorpen

Bourgondisch genieten in de dorpen

Even op adem komen tijdens een wandeling of fietstocht: op deze gastvrije plekken staat een smaakvolle lunch op je te wachten!

Ben je op stap in een van de dorpen van de gemeente Roosendaal? Dan mag een heerlijke tussenstop niet ontbreken! Of je nu geniet van een wandeling of fietstocht en weer even op adem wilt komen, óf gewoon zin hebt om lekker binnen op te warmen op een gure herfstdag: op deze gastvrije plekken staat een smaakvolle lunch op je te wachten!

Chique lunchen bij Mijn Keuken

Midden in het centrum van het dorp Wouw, gelegen in het voormalig gemeentehuis, vind je restaurant Mijn Keuken. Chef Pieter Bosters (in het bezit van een Michelinster) kookt hier sinds 2005 de sterren van de hemel en staat van woensdag tot en met zaterdag voor je klaar met een heerlijke lunch! Een wisselend 3- of 4-gangen lunchmenu, uiteraard helemaal afgestemd op het seizoen. Een prachtige plek om je lekker te laten verwennen!

Hotspot De Hazelaar in Heerle

Een nieuwe hotspot in Heerle waar het heel goed toeven is! Centraal gelegen aan de Moerstraatseweg vind je Brasserie De Hazelaar, waar je zowel kunt lunchen als dineren. Een ideale tussenstop voor fietsers, aangezien er een fietsroute langs loopt én de elektrische fiets hier van nieuwe energie wordt voorzien aan het oplaadpunt. Plan dus snel die fietstocht en kom tussen de middag genieten van een lekkere lunch.

Het beste van Brabant en Vlaanderen bij Kwizien

Nog zo’n heerlijk plekje om neer te strijken ’s middags: Restaurant Kwizien. Een Franse Taverne waar het beste van Brabant en Vlaanderen samensmelt. Je vindt hier eerlijke gerechten voor een betaalbare prijs, zowel ’s middags als ’s avonds. Laat je verrassen met een heerlijke ciabatta, club sandwich, Schotse zalm of uitsmijter in een sfeervolle ambiance.

Thuiskomen bij De Huiskamer van Wouw

Een knus plekje in het hart van Wouw: dat is De Huiskamer van Wouw! Hier voel je je direct thuis, en dat gevoel wordt alleen maar versterkt zodra de lunch voor je op tafel wordt gezet. De Italiaanse bol met carpaccio en truffelmayonaise smaakt namelijk naar meer, maar de rijkelijk belegde burgers en frisse groene salades maken het nog lastig om een keuze te maken van de uitgebreide lunchkaart. Loop je toevallig de wandeling De Ster van Wouw? Dan ligt dit fijne plekje op de route!

In een lagere versnelling bij Café Tivoli in Nispen

Voor iedereen die regelmatig op de fiets zit, mag café Tivoli niet ontbreken in de lijst met favoriete tussenstops. Gelegen aan verschillende fietsroutes is dit namelijk een ideale plek om even bij te tanken met een kop koffie met appeltaart, een rijkelijk belegd broodje of wat later op de middag onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje met bitterballen. Een echt dorpscafé waar je met veel liefde wordt ontvangen!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.