Moederdag tips in Roosendaal

Verras jouw moeder

De leukste tips voor Moederdag.

Op Moederdag eren we onze moeders en leggen we hen extra in de watten. Veel moeders krijgen op deze dag een heerlijk ontbijt op bed en de man en/of de kinderen nemen de huiselijke taken over, zodat moeders eens een dagje voor zichzelf hebben. Wil jij jouw moeder een cadeau geven? Of gezellig samen met haar op pad? Dan hebben wij enkele tips voor je verzameld.  

High Tea

Of je nu een echte zoetekauw bent of een liefhebber van hartige hapjes: een high tea heeft voor iedereen wat lekkers te bieden! Van een klassieke afternoon tea zoals de Engelse adel ervan genoot tot aan een high tea met Midden-Oosterse invloeden. Bekijk de 10 leukste high tea adresjes van Roosendaal.

Tip: De Torteltuin in Nispen biedt een Moederdag Verwenarrangement aan. Kom langs of bestel een Sweet Tea Box voor thuis.

Win: samen naar Carré

In het nieuw naar Carré met jouw mama? Nu is je kans! Winkelcentrum Roselaar geeft in samenwerking met Koninklijk Theater Carré in Amsterdam een spetterende avond weg voor twee personen.​ Een avond om nooit te vergeten, want je win: 

  • Shoptegoed t.w.v. €250 om jullie outfits samen te stellen​
  • Twee vrijkaarten voor Najib Amhali of Hans Klok in Koninklijk Theater Carré
  • Een compleet verzorgd borrelarrangement

En jullie worden deze avond ook nog eens helemaal in de watten gelegd. Zet jouw moeder nu in de spotlight via www.roselaar.nl/carre en maak kans!

Een dagje ontspannen

Laat je moeder even ontsnappen aan de alledaagse drukte en verwen haar met een dagje welness, een fijne massage of verkwikkende behandeling bij Vitae Wellnessresort. Daar kan ze heerlijk tot rust komen in de diverse sauna's, dompelbaden, kruidenbaden, binnen- en buitenbaden, en de prachtige wellnesstuin.

Tip: In plaats van een hele dag kun je ook een massage of beautybehandeling cadeau geven.

Shoppen bij de leukste boetiekjes

In Roosendaal vind je naast de bekende winkels van H&M, Vero Moda en WE allerlei, lokale boetiekwinkels waar je de leukste kleding shopt. Van minimalistisch stijlvol tot aan boho en Ibiza chic; elke boetiek heeft zijn eigen unieke stijl en collectie. Check hier de winkels waar je zeker samen een kijkje moet nemen.

Paddleboarden over de Vliet

Is jouw moeder een beetje sportief aangelegd? Ga dan voor een fantastische ervaring in de natuur: rust en balans vinden op een paddleboard. Wees niet bang, want hiervoor heb je geen SUP-ervaring nodig. Ook een board en wetsuit worden voor jullie geregeld. Kies bij Bobla SUP & Surf voor een special: suppen in cominatie met een heerlijke lunch, high tea, barbeque of yoga & pilates.

Heerlijk gebak

Moederdag = verwendag! De patissiers van Het Hooihuis hebben alles uit de keukenkastjes getrokken om alle mama’s heerlijk in het zonnetje te kunnen zetten! Met prachtige aardbeiengebakjes voor bij de koffie óf als dessert gaat zij zeker stralen. Ben je met een groter gezelschap? Dan is de Rosé taart voor 6 tot 8 personen een verrukkelijke optie. 

Een Roosendaals cadeau

De Winkel van Roosendaal heeft de leukste Roosendaalse geschenken en Tullepetaonse cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een bedel van Roosendaalse iconen zoals het Raadhuis, Polarbear of Watertoren. Of geeft een iets lekkers cadeau, zoals Biggelaar thee of snoepgoed dat in Roosendaal gemaakt wordt. Wat het extra leuk maakt is dat veel van deze (cadeau) artikelen gecreëerd zijn door Roosendaalse makers. Neem een kijkje in de webshop of stap binnen bij de winkel aan de Markt 6 in Roosendaal.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.