De leukste kledingwinkels in Roosendaal voor mannen

Mode voor mannen

Bekijk de tofste herenwinkels met de mooiste merken en unieke collecties in Roosendaal.

Voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe outfits zetten we de leukste kledingwinkels voor mannen op een rijtje. Van zaken met reguliere maten tot aan 8XL en van kleding voor iedere dag tot aan exclusieve outfits voor speciale gelegenheden. In Roosendaal vind je altijd een winkel waar je slaagt!

Bogers XL Herenmode
Molenstraat 5, Roosendaal
De wat grotere mannen die niet in de standaard kledingzaken slagen doen dat vaak wel bij Bogers XL Herenmode. De XL is niet voor niets in hun naam opgenomen, de collecties gaan van 2XL tot en met 8XL. De winkel heeft collecties voor elke gelegenheid, gegarandeerd dat je hier slaagt dus!

Van Dal Mannenmode
Bloemenmarkt 23 
Deze zaak bestaat al 70 jaar en dat is niet voor niets. Wanneer je Van Dal Mannenmode binnenstap voelt het als aankloppen bij een warme familie. Je krijgt een bakje koffie en de medewerkers helpen je bij het vinden van nieuwe outfits voor verschillende gelegenheden. Je vindt hier tijdloze topmerken van mooie materialen en prettige pasvormen.

XCPT Formale
Nieuwe Markt 61c
Bij XCPT Formale kan je voor veel verschillende soorten kleding terecht, denk aan mooie Italiaanse merken maar ook Polo Ralph Lauren is in de collectie opgenomen. De winkel is lekker ruim opgezet, overzichtelijk en netjes ingedeeld. Tel daarbij op dat de service goed maar vooral ook heel ontspannen is en je weet zeker dat je hier een fijne shopervaring gaat hebben.

ROON's Men's Fashion
Raadhuisstraat 9
Mannenmode met een twist, die vind je bij Roons Men’s Fashion in Roosendaal. Eigenaar Ronald heeft een creatief en artistiek karakter en dat zie je terug in de winkel. Zowel het interieur als de collectie is uniek en past volledig bij hun motto: “wat je draagt vertelt wie je bent”. Als we de collectie van deze winkel samen moeten vatten denken we aan creatief, modern, stijlvol, onderscheidend en draagbaar voor mannen in alle leeftijden.

Bomont
Roselaar 6
Tot slot eindigen we ons overzicht van toffe kledingwinkels voor mannen met een winkel van een keten, namelijk Bomont. Al jarenlang hebben deze winkels een uitgebreide collectie met verschillende bekende topmerken zoals Scotch & Soda, PME Legend, Tommy Hilfiger en meer. De Roosendaalse vestiging zit in winkelcentrum Roselaar en is heel ruim opgezet; gegarandeerd dat je hier slaagt voor een nieuwe outfit of complete garderobe!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.