Van Dal Mannenmode


Uw vertrouwde winkel voor stijlvolle mannenmode

Verrassend, persoonlijk en stijlvol zijn de waarden waar Van Dal mannenmode in uitblinkt. Al 70 jaar biedt het bedrijf een divers assort…

Uw vertrouwde winkel voor stijlvolle mannenmode

Verrassend, persoonlijk en stijlvol zijn de waarden waar Van Dal mannenmode in uitblinkt. Al 70 jaar biedt het bedrijf een divers assortiment van casual vrijetijdskleding voor alledaagse stijl tot geklede mannenmode voor zakelijke of speciale gelegenheden. Dat doet Van Dal door de klant persoonlijk te benaderen en ondersteunen in het vinden van de best passende kleding met een lekker bakje koffie. Een bezoek aan de Van Dal mannenmode winkel in Roosendaal voelt als het aankloppen bij een warme familie, waarbij onze service altijd voor u klaarstaat. Zodra u voet zet in deze winkel wordt u geĆÆntroduceerd aan de gloednieuwe voorjaarscollectie met onze tijdloze topmerken zoals Bartlett, Fynch-Hatton en Max Goodman. Ontdek de magnifieke materiaalsoorten, prettige pasvormen en allerlaatste trends in een fijne, vertrouwde omgeving. Dit kunt u prettig en veilig doen door vooraf een afspraak te maken via het online formulier op de website van Van Dal.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.