Koop lokaal in Roosendaal winkelroute

Maartjes shoproute

De tofste items voor je interieur, de leukste kleding en de lekkerste delicatessen vind je in Roosendaal! Dit zijn de winkels die influencer Maartje van @ourlittlephotodiary bezocht.

Roosendaal leent zich perfect voor een heerlijk dagje shoppen. Voor een nieuwe outfit, items voor in je interieur of de lekkerste delicatessen, je vindt het allemaal in Roosendaal! En vergeet tijdens je dagje weg ook zeker de inwendige mens niet. De stad barst van de lunchrooms, restaurants en cafés waar je tijdens of na het shoppen even neerstrijkt voor het lekkerste eten en drinken. Laat je inspireren door Maartjes route en plan jouw eigen dagje shoppen in Roosendaal.

New Style

Tussen de markten 12
Create your style! Dat kan perfect in de prachtige en ruime winkel van New Style. Je scoort hier een complete outfit van top tot teen, aangekleed met de mooiste accessoires. Je vindt hier merken als Catwalk Junkie, Drykorn, MbyM, MSCH Copenhagen, ALIX the Label, Denham en nog veel meer! Ook belangrijk om te weten, zowel vrouwen als mannen kunnen hier slagen voor hun nieuwe outfit. 

Naar de shop

Rubia

Raadhuisstraat 18
Loop je de winkel van Rubia binnen dan merk je direct dat deze winkel een unieke kledingwinkel is. Naast de mooiste merken verkopen ze hier namelijk ook de leukste items voor in je huis! Denk aan heerlijke wasparfum, prachtige kaarsen en verzorgende skincare. Om over de unieke sieraden nog maar te zwijgen.

Naar de shop

Braderij Joost

Roselaar 1D
Als je door de Roselaar loopt kun je er bijna niet omheen: de heerlijke geur van de vers gebrande noten van Branderij Joost. Hier geen voorverpakte zakjes uit de fabriek, maar verse en speciaal voor de klant samengestelde producten. Kies de lekkerste noten, selecteer een wijn of heerlijk sapje erbij en genieten maar! (Ook leuk om cadeau te geven).

Naar de shop

Los Latinos

Raadhuisstraat 55A
Sluit je je shopdag af, vergeet dan zeker ook de inwendige mens niet! Een aanrader is dan zeker Los Latinos, waar je heerlijk Argentijns kunt eten. Dit restaurant is, samen met twee andere restaurants, gelegen op een prachtig verborgen plein. Wanneer je hier zit voelt het echt alsof je even in een heerlijk, Zuid-Europees land neerstrijkt. Een verborgen parel die zeker een bezoek waard is.

Naar het restaurant

Winkels in Roosendaal

Naast bovenstaande winkels en restaurant barst het in Roosendaal nog volop van andere leuke plekken waar je zeker eens moet zijn geweest! Wedden dat je met goed gevulde tassen huiswaarts keert? Check alle winkels in Roosendaal en plan snel je bezoek! 

Alle winkels
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.