Dagje Leisurepark Roosendaal

Samen op pad

Een ultiem dagje actie, ontspanning én lekker eten.

De leukste activiteiten en restaurants op loopafstand van elkaar: bij Leisurepark Roosendaal kun je je samen prima een hele dag vermaken. Trek er samen op uit en laat ons je meenemen om het Leisurepark te ontdekken. Want hier vindt je alles en ontbreekt je aan niets. 

Koffie bij LOOF!

Start de dag bij Restaurant LOOF! met een kop koffie en een overheerlijk (lokaal) gebakje. Binnen of op het zonnige terras. Door de ligging aan de rand van de stad, midden in de natuur, waan je je meteen even weg van alles en iedereen. Het perfecte begin van een dagje samen weg.

Start je dag goed

Een balletje slaan

Na de koffie dagen jullie elkaar uit tijdens een bezoekje aan de Driving Range van Golfcentrum Roosendaal. Terwijl de een de golfbal eem mep verkoopt wacht de ander rustig zijn beurt af vanaf de comfortabele loungebank. Op het extra scherm kun je alle scores van je medespeler goed in de gaten houden.

Take a swing

Designermerken shoppen

Het is tijd voor wat retail therapie bij Designer Outlet Roosendaal. Hier shop je jouw favoriete merken altijd met kortingen tot wel 70%. De ruim 85 winkels zijn dagelijks geopenden met merken als Nike, Tommy Hilfiger, Guess, Karl Lagerfeld, Adidas, NIKKIE en meer, slaag je beiden altijd.

Shop met korting

Lunchen bij MazzelTov

Goed geluk; dat smaakt naar meer! Kleurrijk, simpel en puur en bovenal verrassende smaakcombinaties. Dat is de keuken van MazzelTov. Alle smaken van het Midden-Oosten, met een snufje van de mediterraanse keuken. Pita’s zoals ze bedoeld zijn en pizza's waarmee jij je voor even in Italië waant. Ottolenghi maakte deze keuken wereldwijd groot; en MazzelTov brengt het naar Roosendaal.

Ervaar de smaken

Van Jeu de Boules tot Jenga

Hebben jullie na de borrel zin in een spelletje? Daarvoor zit je bij MazzelTov meteen op de juiste locatie. Met diverse spellen en activiteiten hebben zij voor ieder wat wils. Zo kun je gebruik maken van de indoor Jeu de Boules-banen in de Funzone. Uiteraard kan hier Jeu de Boules worden gespeeld, maar ook Cornhole en JengaXL behoort tot de mogelijkheden. Zij verzorgen scoreformulieren en eventuele wedstrijdschemaatjes, zodat jij je kunt focussen op plezier maken. 

Reserveer nu

Moment van ontspanning

Na al die inspanning is het tijd voor een moment van ontspanning. Ontsnap voor even aan de alledaagse drukte en verwen jezelf bij Otium Wellness Hotel met inhouse Vitae Wellnessresort. Geniet van sauna's, dompelbaden, kruidenbaden, binnen- en buitenbaden, en de prachtige wellnesstuin.

Kom tot rust

Een smaakvol diner

Het Hooihuis is een perfecte plek om de dag af te sluiten en te genieten van het smakelijke leven. Het natuurlijke interieur, het grote terras, de TipiTent en de immense vuurkorven maken de sfeer extra bijzonder. Tel daar een gastvrij en kundig bedieningsteam bij op en je begrijpt waarom het Hooihuis bij velen favoriet is.

Proef het seizoen

Slaap als een roos

Sluit jouw bezoek aan Leisurepark Roosendaal af met een overnachting in het Otium Welness Hotel. Geniet van een goede nachtrust tijdens een compleet verzorgd verblijf met luxe en comfort in een moderne omgeving, waar de natuur centraal staat.

Blijf slapen
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.