Bereikbaarheid Leisurepark Roosendaal

Je bent er zo!

Wil je een bezoek brengen aan Leisurepark Roosendaal en ben je benieuwd waar je kunt parkeren, je fiets kunt stallen of welke bushalte je moet hebben? Op deze pagina vind je alle informatie. 

Leisurepark Roosendaal is gelegen aan de westkant van Roosendaal nabij knooppunt De Stok. Dit knooppunt verbindt de snelwegen A58 en A17. Het Leisurepark is met de auto, het openbaar vervoer en met de fiets goed bereikbaar.

Met de auto

Leisurepark Roosendaal is eenvoudig te bereiken met de auto. Wanneer je via de snelweg aankomt kan je vanaf de A17 het beste de afslag Roosendaal-West (afslag 19) nemen. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Parkeren kan bij de diverse locaties, zoals zwembad De Stok en Playdome. Ook kun je je auto kwijt in de parkeerhavens langs de weg, op het kleine parkeerterrein voor restaurant Het Hooihuis of op het grote parkeerterrein voor de Indoor Skydive. Er is altijd wel ergens een plekje te vinden. Parkeren op het Leisurepark is gratis. 

Parkeren Designer Outlet Roosendaal

Designer Outlet Roosendaal heeft een eigen parkeergarage. Hier kun je parkeren voor een vast bedrag van 3 euro.

Met de trein

Met de Nederlandse Spoorwegen kun je de trein nemen naar station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het slechts 5 minuten met de bus naar Leisurepark Roosendaal. Plan je treinreis op ns.nl en je busreis via arriva.nl. Vervolg je jouw reis liever op de fiets? Dan kun je in de bewaakte fietsenstalling een OV-fiets pakken of een fiets huren. Je fietst in een kwartiertje naar Leisurepark Roosendaal.

Met de bus

Leisurepark Roosendaal is eenvoudig te bereiken met de bus. Er rijden dagelijks bussen naar Leisurepark Roosendaal vanaf treinstation Roosendaal. Kies hiervoor de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag). Plan je busreis via arriva.nl.

Met de fiets

Op het Leisurepark kun je bij de meeste locaties je fiets voor de deur kwijt of anders om de hoek. Designer Outlet Roosendaal beschikt over een eigen fietsenstalling waar je gratis gebruik van kunt maken tijdens de openingstijden. Kom je met de trein? Dan kun je in de bewaakte fietsenstalling op het station een OV-fiets pakken of een fiets huren. Je fietst vanaf station Roosendaal in een kwartiertje naar het Leisurepark.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.