De ROOSapp

Sparen met ROOS24

Roosendaal gaat voor een bruisende binnenstad waar bezoekers meer dan welkom zijn. Met de gratis ROOSapp spaar je bij circa 60 winkels en horecazaken voor mooie cadeaus of cadeaukaarten. Daarmee wordt winkelen in Roosendaal nóg leuker! 

Met de ROOSapp heb je alles bij de hand voor een compleet dagje Roosendaalse binnenstad. Of je nu bij de bakker een brood koopt, een nieuwe bril uitzoekt bij één van de deelnemende opticiens of een lekker biertje drinkt in het café of op het terras, je spaart punten en maakt daarmee direct kans op mooie prijzen! De deelnemers aan dit spaarprogramma herken je aan de blauwe sticker op de etalageruit.

ROOScadeaukaart

Naast de ROOSapp is er ook de ROOScadeaukaart. Deze cadeaukaart is verkrijgbaar in elke gewenst bedrag (vanaf € 5,-) bij diverse verkooppunten en online. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! De ROOScadeaukaart is te besteden bij alle deelnemers van ROOS24.

Koop de ROOScadeaukaart
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.