Uit eten met kinderen

Kidsproof horeca

Waar kunnen de kids lekker spelen tijdens het wachten en waar is de menukaart ingesteld op de kleine eters? Wij zochten het voor je uit! Hieronder vind je de leukste restaurants om samen met de kinderen te genieten van een etentje.

Met het hele gezin uit eten is soms best een uitdaging. Je wilt niet te lang aan tafel zitten en alleen wat frietjes eten is ook weer wat afgezaagd. In Roosendaal en omgeving zijn genoeg restaurants waar er genoeg ruimte is voor de kleinsten en ze genoeg lekkers op de kaart hebben staan. Laat je inspireren en plan je avondje uit eten met de kinderen!

Werelds genieten bij Bonnefooi

Het ongedwongen sfeertje bij Bonnefooi maakt dat iedereen zich hier thuis voelt, jong en oud! Geniet samen van fingerfood, of maak een keuze uit de ‘Kids Zone’: de lekkerste gerechtjes die zijn aangepast op de eetlust van kinderen. Geen friet met een kroket, maar wereldse gerechten zoals Turkse pizza en saté. Ook leuk: je kunt hier een potje tafelvoetbal spelen!

Voor de broodnodige extra energie: Brasserie T-Huis

Midden in de groene omgeving van landgoed Visdonk ligt het bosrijke terras van Brasserie T-Huis. Niet alleen voor de kinderen staat er genoeg op de kaart, ook de volwassen hebben genoeg keuzen om de inwendige mens te voorzien van nieuwe energie. Pak hier een pauze tijdens een lekkere wandeling of als tussenstop van een mooie fietstocht: op deze plek kom je samen even helemaal tot rust. Het terras is lekker ruim opgezet en vanuit hier duik je zo het bos in, waar ook een aantal speeltoestellen te vinden zijn.

Italië in Wouw bij De Pastabar

Bij De Pastabar in Wouw waan je je helemaal in Italië! De lekkerste pizza’s en pasta’s komen hier uit de keuken. Op het terras midden op de sfeervolle Markt heb je alle ruimte om te genieten van al het lekkers. De ‘bambini’ smullen van de speciaal aangepaste pasta en pizza, met natuurlijk een heerlijk Italiaans schepijsje toe.

Zoete verleiding voor jong en oud bij Maddey’s

Als je langs Maddey’s op de Markt in Roosendaal loopt, kan het niet anders dan dat je oog getrokken wordt door de roze gevel. Bij Maddey's vind je een vitrine vol met de meest uiteenlopende smaken om uit te kiezen: een groot feest!

De Pannekoekenbakker: een heerlijke klassieker

Pannenkoeken doen het eigenlijk altijd goed bij kinderen, maar bij De Pannekoekenbakker in Heerle is pannenkoeken eten helemaal een feestje. Op de kaart staan de meest uiteenlopende pannenkoeken, met naast de kinderpannenkoek ook nog een speciale variant voor peuters. Het hele gezin eet hier dus het bord leeg! Met de ‘smulmunten’ spaar je voor leuke cadeautjes en in de speeltuin besteed je de tijd tot de pannenkoek op tafel staat goed.

Hotspot voor ouders en kinderen: Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans in winkelcentrum Roselaar geniet je van heerlijke bagels. Voor de kids in speciale kindvriendelijke varianten, voor de volwassenen de lekkerste bagels met bijvoorbeeld zalm of carpaccio. Naast het overdekte terras is een speelhoek, waar de kinderen zich heerlijk uit kunnen leven terwijl jij nog even geniet van een lekkere koffie of verse smoothie.

Het beste van twee werelden: Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Speeltuin Vrouwenhof is de grootste speeltuin van Roosendaal, waar je terecht kunt voor uren speelplezier. En van al dat spelen word je hongerig! Gelukkig is binnen de speeltuin een pannenkoekenrestaurant te vinden, waar je na afloop of tussendoor aanschuift voor heerlijke pannenkoeken.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.