Ontdek Roosendaal

Nazomeren

Strijk neer in een van de parken of op het stadsstrand voor ontspanning, geniet van de gezellige terrassen, de zomerse hotspots en shop lokaal. Zoek je rust, ruimte en natuur? Ontdek de groene omgeving van Roosendaal. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. We nemen je mee in onze eigen stad en geven je de leukste tips voor een fantastische zomer. Kom jij Roosendaal (her)ontdekken? 

Bekijk alle tips!

Roosendaal is een bourgondische stad in het hart van West-Brabant. Een stad met een natuurrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen of naar hartenlust kunt winkelen in de binnenstad en luxe outletcenter. Roosendaal staat bekend als een levendige stad boordevol activiteiten. Van vliegen zonder parachute tot crossen op de grootste pumptrack ter wereld. Je bezoek aan Roosendaal begint hier.  

Wielerplezier in Roosendaal

Fietsliefhebbers zitten altijd goed in Roosendaal. Niet alleen in de stad, maar ook in de dorpen worden jaarlijks evenementen georganiseerd. Van een toertocht door de prachtige natuur tot wegwedstrijden voor de echte profs, kortom: er is altijd wielerplezier in Roosendaal!

Bekijk de wieleractiviteiten

Laat je inspireren

Stap op de fiets

De natuur in

Uit met de kids

Mountainbiken

Heerlijk uit eten

Roosendaalse Gedichtenroute