Programma

Vierde etappe ZLM tour

Het officiële wedstrijdprogramma van de etappe Roosendaal - Roosendaal voor jou op een rij. 

De ploegen worden ontvangen op de WielerExperience Roosendaal waar het peloton ook de eerste meters zal afleggen. Naast het officiële wedstrijdprogramma zijn er op de WielerExperience Roosendaal tussen 10.00- 14.00 uur diverse clinics te volgen en demonstraties bij te wonen.

Officiële wedstrijdprogramma start

  • Ploegen aanwezig: 10.30 uur
  • Ploegenpresentatie: 11.00 uur
  • Startschot door wethouder Sanneke Vermeulen: 12.45 uur

Na 1,5 ronde zal het peloton de WielerExperience en niet veel later de gemeente Roosendaal verlaten om de koers te vervolgen door de gemeenten Steenbergen, Tholen, Reimerswaal en Woensdrecht. Na ruim 170 km verwelkomen we de renners rond 15.45 uur terug in Roosendaal.

De laatste rondes worden gereden op een lokale omloop door Roosendaal West: over een gedeelte van het parcours van de Draai van de Kaai, over de Borchwerf en langs de Nieuwe Roosendaalse Vliet. De lokale omloop wordt in totaal 3 keer gereden voordat de winnaar over de eindstreep komt. De finish is op de Jan Vermeerlaan ter hoogte van de Kruiskerk.

Officiële wedstrijdprogramma finish

  • 1e passage finishlijn: tussen 16.05 – 16.21 uur
  • Finish: tussen 16.41 – 16.59 uur
  • Prijsuitreiking: 17.15 uur

Etappe 

Bekijk hier de volledige etappe op dag 4 van de ZLM Tour.

Reisadvies

Kom zo mogelijk op de fiets. Bij wijkhuis West zal een extra, onbewaakte fietsenstalling komen. Bezoekers die met de auto naar Roosendaal komen, kunnen gebruikmaken van de reguliere parkeerplaatsen en parkeergarages in de binnenstad.

Voor meer informatie over afsluitingen, omleidingen en gewijzigde verkeerssituaties: www.roosendaal.nl/zlmtour

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.