Activiteiten rondom de koers

Volop meedoen

Een overzicht van de activiteiten rondom de koers.

Het Kadeplein is ingericht als fanzone waar kinderen en jongeren aan allerlei leuke fietswedstrijdjes kunnen meedoen. Op het terrein staan beeldschermen zodat je de hele wedstrijd kunt volgen. En in het Cycloo Wielercafé op de Kade kun je terecht voor de laatste nieuwtjes uit wielersport met onder andere wielerheldin Leontien van Moorsel. Klaar voor de start? Doe mee! 

Programma Fanzone

Cycloo Wielercafé

Deel 1 van 12:15 – 12:45 uur

Deel 2 van 15:00 – 15:30 uur

Kadeplein
Ready2Race Dikke banden race in verschillende leeftijdscategorieën (5 - 15 jaar) Van 13:00 – 14:45 uur Kadeplein
Rollerbank voor wedstrijdjes Van 12.00 tot 15.00 uur Kadeplein
Presentatie Roosendaalse wielerevenementen Van 12.00 tot 15.00 uur Kadeplein
Afsluiting door wethouder Vermeulen en verplaatsen richting finish Omstreeks 15.30 uur Kadeplein / Jan Vermeerlaan

 

Dikke Banden Race

Wat is er leuker dan het wielertalent in jezelf aan te spreken. Kinderen tussen de 5 en 15 jaar kunnen gratis meedoen aan korte fietswedstrijdjes op hun eigen fiets (geen racefiets). Op de Kade vinden tussen 13.00 - 14.45 uur fietswedstrijden plaats in verschillende leeftijdscategorieën. Inschrijven voor deze zogenaamde Dikke Banden Races kan via info@jeugdronde.nl

Fietsen op rollen

Jongeren kunnen meedoen aan wedstrijdjes op de rollerbank. Op de Kade vinden verschillende fietswedstrijden plaats tussen 13.00 - 15.00 uur, inschrijven hiervoor kan op de dag zelf. 

Cycloo Wielercafé

Het Cycloo Wielercafé is een wekelijkse online talkshow waarin gasten met hart voor de wielersport - waaronder (oud-) topwielrenners - het laatste nieuws bespreken, blikken vooruit op de wedstrijden  en halen herinneringen op uit een vroeger verleden.  Viervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moorsel en haar man, ploegleider en oudwielrenner Michael Zijlaard zijn aanwezig in het Cylcoo Wieler Café op de Kade. Het Cycloo Wielercafé biedt een uniek kijkje achter de schermen.

KinderVIPtribune

Jij ziet welke wielrenner als eerste over de finish komt en dus de vierde etappe van de ZLM Tour in Roosendaal wint. Vanaf de KinderVIPTribune hebben kinderen tussen de 2 en 15 jaar hebben (samen met hun ouders) een speciaal plekje nabij de eindstreep. De KinderVIPtribune opent om 15.00 uur. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@jeugdronde.nl 

 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.