Activiteiten rondom de koers

Funbikes, clinics en demonstraties

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten rondom de koers.

Hoewel de vierde etappe van de ZLM Tour in Roosendaal start en finisht, rijden de wielrenners voor het grootste deel hun rit buiten onze gemeente. Een uitgelezen mogelijkheid om zelf in actie te komen. Doe mee met een clinic, waag je op een funbike of kijk naar een toffe demonstratie. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten rondom de koers.

Samen opwarmen

WielerExperience Roosendaal verzorgt op hun terrein diverse demonstraties en clinics. In de ochtend kun je dus niet alleen kijken hoe Mark Cavendish zich opwarmt, maar kun je ook zelf meedoen aan leuke fietsactiviteiten.

Fietsclinics en demonstraties

10.00 – 13.00 uur

WielerExperience Roosendaal, Buijenstraat 14

Fun in de finishstraat

De finishlijn staat op de Jan Vermeerlaan. In de middag, voor de aankomst van de wielrenners, zullen er op de Jan Vermeerlaan een aantal leuke en voornamelijk sportieve activiteiten plaatsvinden.

Funbikes XXL

Wel eens gehoord van een minibike tandem, swingbike, skatebike of balance bike? Deze bijzondere fietsen zijn er voor iedereen om uit te proberen. Jong en oud wordt uitgedaagd een van de opmerkelijke tweewielers te bestijgen.  

Funbiking XXL

13.00 – 15.00 uur

Jan Vermeerlaan

Optredens en workshops

Sportschool Move On brengt diverse optredens van hun activiteiten naar buiten. Kinderen kunnen gratis meedoen met kickbokslessen en een sportieve weerbaarheidstraining. Met de voortuin aan de laatste bocht voor de finishlijn, is er geen mooiere plek voor het horecaterras dat Move On voor de gelegenheid zal opzetten.

Optredens, workshops en terras

13.00 – 15.00 uur

Move On Roosendaal, Jan Vermeerlaan

Spelletjes en springkussens op de Cruijff Court

Laatstejaars CIOS studenten grijpen deze dag aan om iedereen enthousiast te maken voor sport. Zij organiseren op de Cruijff Court laagdrempelige sportieve spelletjes als spijkerpoepen, spelen op de springkussens en een partijtje voetbal. Leuk voor iedereen tussen de 4 en 16 jaar. Kom langs en speel gratis mee!

Sportieve spelletjes en springkussens

13.00 – 16.00 uur

Johan Cruijff Court, Wethouder Lanenstraat 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.