Wedstrijdinformatie

Wedstrijd-informatie

Lees hier alles over het Happy Dog Fietstalent Roosendaal 2023.

Doe mee aan het Happy Dog Fietstalent Roosendaal 2023, dé fietscompetitie speciaal voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar (geboren tussen 2009 t/m 2016). Lees verder over alle deelnemende evenementen, leeftijdscategorieën en de puntentelling. 

Deelnemende wielerevenementen

Hieronder vind je wielerevenementen die een Dikke Banden Race organiseren. Inschrijven voor een Dikke Banden Race kan bij de organisatie van het bijbehorende wielerevenement en kan via onderstaande links of op de dag zelf.

Om organisatorische redenen kunnen niet alle leeftijden deelnemen aan alle Dikke Banden Races. Hier houden we rekening mee wat betreft de puntentelling. Daarnaast zijn er ook wielerevenementen waar meer leeftijdscategorieën kunnen starten. Dat juichen we enorm toe, maar voor Happy Dog Fietstalent Roosendaal focussen we op 7 t/m 14 jaar, oftewel kinderen geboren tussen 2009 en 2016.

Deelname aan Happy Dog Fietstalent Roosendaal is gratis en mogelijk voor alle kinderen die wonen of schoolgaand zijn in de gemeente Roosendaal en die geen wielerlicentie bij de KNWU (of vergelijkbare bond) hebben.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.