De Kringloper


Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw en een boosaardige asielkat in huis. En dan ook nog al dat theaterpubliek dat graag een praatje maakt in de foyer. Het leven van de autistische Chris Verlaan, die de jury- én publiekprijs op Cameretten 2018 won, valt niet mee. Gelukkig is er voor hem een toevluchtsoord: de kringloopwinkel. Hij komt er graag. Maar ook deze veilige haven wordt steeds meer overgenomen door failliete middenstanders, verlichte hipsters en beeldschone Oekraïense vrouwen. De Kringloper gaat over levensvraagstukken als solo-daten, het juiste moment van valeriaan-gebruik en het omarmen van de innerlijke angsthaas.

De pers over Chris Verlaan:
“Chris Verlaan, verrassend scherp met volop zelfspot” - Theaterparadijs ★★★★★
“…met een handjevol droogkomische opmerkingen en enkele liedjes die (…) associaties opriepen met voorgangers als Hans Dorrestijn en Kees Torn.”  - NRC
“sterke liedjes en veel taalgevoel” - Het Parool

Wanneer

  • Woensdag 8 mei 2024 om 20.15 uur

Prijzen

  • Regulier€ 20,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.