The End We Start From


Een vrouw bevalt precies op het moment dat Londen wordt getijsterd door een enorme overstroming. De stad moet worden ontruimd. Met haar partner en baby Zeb (het enige personage in de film met een naam) gaat ze eerst naar familie en daarna naar een vluchtelingenkamp. Daar worden alleen vrouwen en kinderen toegelaten, waardoor ze haar man uit het oog verliest. De situatie is grimmig en ze ziet zich genoodzaakt met Zeb verder het Britse platteland in te trekken.

Deze verfilming van het boek Het eind is ons begin van Megan Hunter wijkt sterk af van gebruikelijke rampenfilms. De aandacht gaat volledig naar de door Jodie Comer geweldig gespeelde hoofdpersoon – al zijn er ook mooie rollen van Joel Fry en Benedict Cumberbatch. Over oorzaken en ontwikkeling van de ramp hoor je weinig – je leeft helemaal mee met de door pure overlevingsdrang gedreven vrouw.

Wanneer

  • Vrijdag 23 augustus 2024 om 16.00 uur
  • Woensdag 28 augustus 2024 om 20.00 uur

Prijzen

  • € 11,00 voor niet-leden, € 8,50 voor leden van Cinema Paradiso

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.